Dykutfärder

Dykutfärder i Sverige och världen

Är du sugen på en dykutfärd? Välkommen till Silent Bubbles! Hos oss hittar du inte bara ett brett sortiment av dykutrustning, dykutbildningar och möjligheten att fylla på dina gastuber. Du hittar även information om alla dykutfärder som vi anordnar i både Sverige och den stora vida världen.

Dykresor med bredd

Det finns en stor variation i våra dykutfärder både när det kommer till destination och svårighetsgrad. Det våra dykutfärder har gemensamt är att vi alltid strävar efter att utvecklas och tillsammans uppleva spännande dykäventyr. Oavsett om du är en nybörjare som vill göra din första dykutfärd eller om du är en van dykare som vill uppleva teknisk dykning är du välkommen att dyka med oss på Silent Bubbles!

Väx som dykare med oss

Det kanske börjar med en dykutfärd, men vår riktiga styrka här på Silent Bubbles är att vi erbjuder en dykgemenskap som du kan utvecklas i oavsett din erfarenhet. Vi välkomnar både dykare som precis tagit dykcertfikat – kanske med oss – till dykare med vana av teknisk dykning och GUE-utbildning i bagaget. Tillsammans tar vi nästa steg oavsett om det gäller bättre utrustning, vassare utbildning eller mer utmanande resmål.

Kontakta oss för dykutfärd

Har du frågor om våra dykutfärder? Eller vet du redan att du vill hänga med på nästa tur? Kontakta oss gärna på info@silentbubbles.se så svarar vi så snart vi har möjlighet!

Dykutfärd i Sverige och världen