Go Pro

Go Pro

-PADI Divemaster (Dykledare) DM  Divemaster

Vill du ta en paus från vardagen och jobba i ett paradis på en tropisk plats?
Som PADI Divemaster har du möjlighet att jobba med dykning i hela världen. Divemaster är ett steg närmare som Instruktör och den första ledarskapsnivån inom sportdykning. Att jobba som Divemaster innebär stort ansvar, och du kommer att vara en positiv förebild och föredöme för andra dykare. Som Divemaster får du guida dykare på nöjesdyk samt assistera instruktörer på kurser. Under kursen kommer du få den teori/praktik som behövs för att lättare kunna gå vidare till nästa steg som assisterande instruktör eller instruktör. Praktiken kommer du få göra på riktiga kurser tillsammans med andra ledare för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.
Vill du komma ett steg närmare ditt dröm jobb? Gå kurs hos oss nu.

Förkrav:
Rescue Diver certifikat eller motsvarande.
Hjärt/Lungräddning och första hjälpen ej äldre än 1 år.
Minst 18 år gammal. Godkänt läkarinyg för sportdykning, ej äldre än 12 mån
Minst 20 loggade dyk (60 loggade dyk innan certifiering).

-PADI Assistent Instructor (Dykassistent) AI

Du har nu praktiserat som Divemaster en längre tid och vill nu börja hålla lite egna lektioner.
Som assisterande instruktör kan du nu godkänna elever på flera övningar under nybörjarkursen och självständigt hålla i flera utbildningsprogram utan instruktör. Är du trött på att bara assistera och vill ha ytterligare ansvar samt komma till steget innan instruktörsnivån, då är detta kursen för dig. Du kommer på denna kurs gå djupare i PADIs utbildnings filosofi och lära dig hur man lägger upp egna teorilektioner samt poolpass och utedyk. Som Assisterande Instruktör behöver du inte delta på hela IDC-kursen (Instruktörsutbildningen), utan kan tillgodoräkna dig det du redan gjort på din AI-kursen.

Förkrav:gopro
Divemaster eller motsvarande
18 år fyllda
60 loggade dyk inklusive nattdyk, djupdyk och navigationsdyk
Haft dykcertifikat i minst sex månader
Giltigt EFR certifikat (eller likvärdig HLR + första hjälpen utbildning)
Godkänt läkarintyg

– PADI Instruktör 

Om du söker ett jobb på ett dykcenter väljer man oftast den som är mest kvalificerad och du står högre i konkurrensen mot Divemastrar och Assistent Instructors som också vill ut i världen och jobba. Du får även självständigt certifiera elever upp till Divemasternivå efter godkänd kurs. Under IDCn (instruktörsutbildningen) tränas du i alla de moment en instruktör ska hantera och är sedan redo att gå upp i en instruktörsexamen (IE) med en Examiner speciellt utvald av närmaste PADI huvudkontor. Som fullfjädrad instruktör är du eftertraktad på de flesta dykcenter och din Course Director kommer hjälpa dig att klara din examen som kommer leda till kanske det mest tacksamma jobbet som finns. Ta steget bli dyk instruktör nu!

Förkrav:
18 år fyllda
Divemaster / AI samt 60 loggade dyk inklusive natt, djup och navigationsdyk
Giltigt EFR (eller annan HLR + första hjälpen utbildning)
Godkänt läkarintyg